جلسه هم اندیشی برنامه های حمایتی کمیسیون اروپا

دوشنبه ۱۸ دیماه ۹۶ جلسه هم اندیشی برنامه های حمایتی کمیسیون اروپا در دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه تشکیل شد. در این نشست که به دعوت و هماهنگی روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با دانشگاه اصفهان انجام گردید، رابط کمیسیون اروپا در برنامه های حمایتی تحقیقات بین المللی، ریاست دانشکده فناوریهای نوین و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شرکت داشتند و در خصوص راهکارهای همکاری تحقیقاتی و آموزشی دانشگاه با کمیسیون اروپا بحث و تبادل نظر انجام گرفت.

فرصت استثنایی برای ارائه ابسترکت های علمی و همچنین آموختن مهارت سخنرانی

تنها ۱ هفته تا پایان مهلت ثبت نام

برای اولین دوره رقابت های مینیاتور تاک فرصت باقی است

متقاضیان شرکت در اولین دوره ی مینیاتور تاک می توانند حداکثر تا ۱۰ ژانویه ۲۰۱۸ (۲۰ دی ماه ۹۶) نسبت به فرستادن ابسترکت خود اقدام نمايند، لذا لطفا به کلیه اعضای گروه خود و در صورت امکان در کانال ها و گروه های ارتباطی خود اطلاع رسانی فرمایید:

فرم ثبت نام:  https://goo.gl/2cc8Li

تقدیر از دفتر یوسرن دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در دومین سالگرد افتتاح یوسرن در تهران از دفتر یوسرن دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دفتر نمونه جوان تقدیر بعمل آمد.

پنجمین نشست کشوری معاونین و مدیران بین الملل کلان منطقه های علوم پزشکی کشور

جهت بررسی گزارش عملکرد سال ۹۶ کلان منطقه ها و تدوین و جمع بندی برنامه عملیاتی سال ۹۷،  پنجمین نشست  معاونین و مدیران امور بین الملل کلان منطقه های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روز چهارشنبه مورخ ۶ دی ماه ۱۳۹۶ در مشهد مقدس برگزار گردید.

بازدید رییس هیات مدیره صندوق جهانی مقابله با ایدز

روز شنبه دوم دیماه ۹۶ خانمها آیدا کورتوویچ، رییس هیات مدیره صندوق جهانی مقابله با ایدز، سل و مالاریا، و آنا فیلیپوفسکا، عضو هیات مدیره شرق اروپا و آسیای مرکزی، به همراه آقای دکتر امید زمانی، کارشناس ارتباطات دفتر منطقه ای صندوق جهانی، از مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری نواب صفوی اصفهان بازدید نمودند. در این بازدید که ریاست محترم دانشگاه، معاون بهداشتی و مدیران مربوطه، و مدیر روابط بین الملل دانشگاه نیز حضور داشتند  گزارشی از وضعیت کنونی ایدز در اصفهان ارایه شد و از قسمتهای مختلف مرکز بازدید بعمل آمد.

صفحه‌ها

اشتراک در روابط بین الملل RSS