شرکت در نخستین نشست کارگروه همکاریهای علمی بین المللی ایران و کره جنوبی

یکشنبه ۱۵ بهمن ماه ۹۶، مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه کارشناس حوزه بین الملل در امور مربوط به تبادلات علمی با کشور کره جنوبی، بنا به دعوت انجام شده ازسوی مدیر محترم دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه اصفهان در "نخستين نشست كارگروه همكاريهاي علمي بين المللي ايران و كره جنوبي"  با حضور آقای كيم سئونگ هو سفير كره جنوبي در ايران،  شرکت نمودند.

ضمن تشکر از آن مدیریت محترم، گزارش مختصری از این کارگروه به شرح زیر می باشد:

در ابتدا جناب آقای دکتر طیبی گزارشی از کارگروه هماهنگی و پیگیری همکاریهای علمی بین المللی با کشور کره جنوبی  ارائه نمودند.

سپس ریيس محترم دانشگاه اصفهان با بيان ظرفيت هاي متقابل بين دو كشور ایران و کره جنوبی ضمن تاکید بر گسترش فعاليت‌هاي علمي، نقش دانشگاه ها در استحكام اين روابط را بسيار قابل توجه دانست. وي كره را يكي از كشورهاي هدف براي فعاليت‌هاي علمي ايران قلمداد نمود و تصریح کرد: کره در سی سال گذشته پیشرفت قابل توجهی در اقتصاد داشته و در بسیاری از ابعاد اقتصادی سرآمد است. این کشور از زیرساختهای علمی بسیاری غنی برخوردار بوده و پتانسیل ها و ظرفیتهایی که پشتوانه این حرکت است قطعا برخاسته از دانشگاههای خوب این کشور می باشد که توانسته نیروهای انسانی خوبی پرورش دهد. از نکات قابل تامل در این توسعه مسئله پژوهشهای هدفدار در این کشور است که می تواند سرمایه باشد و یکی از مواردی که ما می توانیم در این ارتباط دنبال کنیم تجارب خوبی است که کره در جامعه دانشگاه و صنعت خود داشته است. بحث دیگر بحث فعالیتهای دانشگاههای خصوصی است چرا که بسیاری از دانشگاههای رتبه دار کره از دانشگاههای خصوصی هستند که می تواند برای ما یک الگو باشد.

در ادامه سفیر محترم کره جنوبی، از همکاریهای دوجانبه با ایران ابراز خرسندی کرده و آمادگی خود را برای هرگونه تسهیلگری در این ارتباط اعلام نمود.

در این نشست ریاست محترم گروه همکاریهای دوجانبه علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز حضور داشتند که گزارشی از ارتباطات، طرحهای مشترک تحقیقاتی و ... ارائه نمودند.

در پایان برخی از نمایندگان دانشگاههای حاضر در جلسه تجربیات خود را در خصوص ارتباط با این کشور بیان نمودند.