سفر تیم علمی دانشگاه علوم پزشگی اصفهان به دانشگاه هامبورگ آلمان در تاریخ ۳۰ جون لغایت ۸ جولای ۲۰۱۷

در راستای اجرای بخشی از پروژه مشترک پژوهشی -آموزشی  در چارچوب تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (مرکز تحقیقات روان تنی) و دانشگاه هامبورگ (دانشکده روانشناسی و تعلیم و تربیت) آلمان با حمایت  DAADتیمی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به سرپرستی آقای دکتر علیرضا یوسفی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در تیرماه سال جاری به کشور آلمان سفر نمودند.

سفر شامل سه بخش کنفرانس علمی، بازدیدها و جلسات بود. کنفرانس در تاریخ های ۱ تا ۳ جولای (۱۲-۱۰ تیر) از ساعت ۱۶-۹ در محل دانشگاه هامبورگ برگزار شد و شامل سخنرانی ها و کارگاه های مختلف توسط اساتید و دانشجویان ایرانی و آلمانی بود. عنوان کنفرانس در روز های اول و دوم disability and inclusion in a global worldو روز سوم psychosomatics, disability and therapyبود. شرکت کنندگان در سخنرانی ها اساتید، دانشجویان و درمانگرانی بودند که از دانشگاه های مختلف به این کنفرانس دعوت شده بودند. در حاشیه کنفرانس گفتگوی های علمی و تبادلات تجربه با دانشجویان و اساتید دانشگاه های آلمان و درمانگران مقیم آن کشور انجام شد.

همچنین آقای دکتر یوسفی، معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، درباره تاریخچه و وضعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توضیحاتیدادند و پیشنهاد نامگذاری یکی از سالن های دانشگاه  علوم پزشکی اصفهان به نام دانشگاه هامبورگ و یکی از سالن های دانشگاه  هامبورگ  به نام  دانشگاه  علوم پزشکی  اصفهان از سوی ایشان مطرح شد که مورد استقبال اساتید و دانشجویان قرار گرفت و پروفسور Schroederاظهار امیدواری نمودند که این پیشنهاد با ریاست  دانشگاه  هامبورگ مطرح و در صورت تصویب در سفر بعدی اجرایی گردد.

همزمان با این کنگره سه کارگاه دیگر نیز برگزار گردید و سخنرانی هایی در خصوص وضعیت معلولین در هامبورگ واصفهان ارائه شد. تیم از مراکز معلولین هامبورگ از جمله دانشگاه هامبورگ، مرکز مشاوره کاریابی برای افراد توانخواه، مدرسه ویژه کودکان توانخواه (Kurt-Junter-Schule) و شهرک ویژه افراد توانخواه بازدید نمودند و جلساتی درباره چگونگی همکاری و اجرای پروژه مشترک تشکیل شد.

در پایان هدایایی از صنایع دستی اصفهان به ۴ تن از اعضای تیم تحقیقاتی دانشگاه  هامبورگ اهدا و از زحمات ایشان تشکر و قدر دانی شد.

لازم به ذکر است جناب آقای دکتر علیرضا یوسفی در ادامه این سفر برای دیدار و ملاقات با اعضا ی دانشگاه فرایبورگ آلمان و بیمارستانهای وابسته ، سفری نیز به فرایبورگ داشتند. گزارش تفصیلی سفر مذکور در آرشیو حوزه مدیریت روابط بین الملل دانشگاه موجود می باشد.