previous pauseresume next

راهنمای درخواست اخذ روادید جهت کارشناسان و میهمانان خارجی

 

 راهنمای  درخواست اخذ روادید جهت کارشناسان و  میهمانان خارجی از حوزه  امور بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  جهت ارسال  به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی  ایران

 

 

رعایت نکات ذیل توصیه و تاکید می گردد:

۱- تکمیل فرم ها بصورت تایپ شده در قالب فایل Word   به همراه درخواست رسمی با امضاء معاون وزیر، روسای سازمان های تابعه یا روسای دانشگاه ها / دانشکده های علوم پزشکی ، خدمات بهداشتی درمانی

۲- تکمیل فرم های مورد نظر با دقت کامل ، ارائه توضیحات لازم و اطلاعات درخواستی بطور  دقیق

۳- تکمیل فرم  (A) برای کلیه متقاضیان روادید توسط میهمان / میزبان

۴- تکمیل فرم  (B) برای متقاضیان روادید با تابعیت آمریکائی توسط میزبان

۵- تکمیل فرم  (C) برای متقاضیان روادید با تابعیت آمریکائی توسط شخص میهمان

۶- تکمیل فرم  (D) برای متقاضیان روادید  جهت شرکت در همایش ها توسط میزبان

۷- تکمیل فرم  (E) شامل: خلاصه بیوگرافی، دلایل توجیهی و برنامه سفر کارشناسان و میهمانان خارجی به زبان فارسی ، جهت متقاضیان روادید با تابعیت: آمریکا، انگلیس، کانادا، استرالیا، فرانسه، آلمان توسط میزبان. بدیهی است، در صورت نیاز مراجع ذیربط فهرست کشورها به روز رسانی خواهد شد و یا در صورت نیاز به صورت موردی اعلام خواهد گردید.

۸- ارسال بیوگرافی انگلیسی (CV) برای کلیه مشاورین و کارشناسان سازمانهای بین المللی و میهمانان خارجی ضروری است.  

۹- درخواست روادید برای ایرانیان با دو تابعیت امکان پذیر نمی باشد و  ایرانیان فقط با گذرنامه ایرانی می توانند وارد کشور شوند.

۱۰- ارائه گزارش سفر و نتیجه حضور مشاورین / کارشناسان سازمان های بین المللی و میهمانان خارجی با تابعیت : آمریکا، انگلیس، کانادا، استرالیا، فرانسه، آلمان توسط میزبان ضروری می باشد. بدیهی است، در صورت نیاز مراجع ذیربط فهرست کشورها به روز رسانی خواهد شد و یا در صورت نیاز بصورت موردی اعلام خواهد گردید.

۱۱- رعایت و انطباق اجرائی برنامه سفر ارائه شده جهت میهمان توسط میزبان الزامی می باشد.

۱۲-  متقاضی میبایست حداقل یکسال قبل از درخواست روادید ورود به ج. ا.ایران،  سابقه ورود به فلسطین اشغالی را نداشته باشد.

۱۳- دانلود فرم های درخواست روادید (ویزاء) از سایت امور بین الملل به آدرس: (www.iad.behdasht.gov.ir) امکان پذیر میباشد.

۱۴-  نام محل اخذ روادید ( سفارت / کنسولگری / دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور ) با دقت ذکر گردد.

۱۵-  تاریخ ورود و خروج  کارشناس/میهمان خارجی، محل اقامت آنان و مشخصات میزبان و سایر موارد درخواستی با دقت ذکر گردد.

۱۶- حصول اطمینان از مدت اعتبار گذرنامه ، حداقل شش ماه ( ۶ ماه)  از مدت اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.

۱۷- ارائه اسکن از صفحات دارای اطلاعات هویتی و اعتباری گذرنامه کارشناس / میهمان خارجی به صورت رنگی و با کیفیت مناسب

۱۸- طول مدت روادید بر اساس برنامه تنظیمی سفر در راستای مأموریت یا برنامه میهمان خارجی می باشد. لذا درخواست طول مدت روادید حداکثر یک روز قبل و یک روز بعد از برنامه کاری خواهد بود. در صورت تمایل میهمان جهت انجام برنامه های توریستی در ادامه سفر کاری ، ارائه برنامه های مورد نظر بطور دقیق ضروری است. ممکن است روادید بدین منظور از سوی مراجع ذیربط صادر نگردد.

۱۹- در صورت درخواست میهمان خارجی جهت همراهی بستگان (همسر/فرزندان) در سفر به ایران ، جداگانه فرم درخواست روادید تکمیل و به انضمام مدارک به حوزه امور بین الملل ارائه گردد. ممکن است روادید بدین منظور از سوی مراجع ذیربط صادر نگردد.

۲۰- در صورت صدور روادید ورود برای میهمانان خارجی و عزیمت آنان به کشورمان، تمدید مدت روادید امکان پذیر نخواهد بود.

 

همکاران بخش روادید حوزه امور بین الملل در صورت  نیاز راهنمایی و توضیحات لازم را ارائه خواهد نمود.