برگزاری کارگاه گرنت نويسی ( Grant Writing Workshop) با تدريس دکتر علی ميرزازاده

این کارگاه دو روزه که به صورت ترکیبی از سخنرانی، بحث وکارگروهی در نظر گرفته شده بود فرصتی را برای تمرین نوشتن مهمترین  قسمت های یک پروپوزال فراهم کرد، گروه های تحقیقاتی در طول کارگاه فرصت های متعددی برای ارائه پروپوزال خود پیدا کردند تا با استفاده از بازخورد ها ی متعدد سایر  گروه ها و مدرس کارگاه ، به عنوان یک فرایند تکراری،  در جهت بهبود پروپوزال خود قدم بردارند. در ضمن غرفه ای باهدف ارائه ی محصلات یوسرن و معرفی اهداف و پتانسیل هایموجودهمزمان با برگزاری کارگاه برپاشد.

به دلیل استقبال گسترده و تقاضای زیاد اعضای محترم هیئت علمی، این کارگاه بار دیگر با تدریس دکتر میرباقری، عضو هیئت علمی دانشگاه نورث وسترن، در روزهای ۲۸ و ۲۹ شهریور برگزار خواهد شد.

یوسرن(USERN) شبكه ي جهاني آموزش و پژوهش علمي است كه مخففUniversal Scientific Education and Research Network میباشد . يوسرن با هدف گسترش آموزش و پژوهش علميِ اخلاق محور و بشر دوستانه و در نهايت پيشرفت علم براي اهداف غيرنظامي و مصالح عمومي در تمام ٢٢ رشته علمي در دنيا ايجاد شده است دفتر یوسرن اصفهان، ۲۸امین دفترداخلیاز شبکه بین المللی یوسرن است که کار خود را به مدیریت خانم دکتر راحله کافیه آغاز کرده است. مدیریت کمیته دانشجویی این دفتر به عهده آقای علیرضا صمیمیت می باشد.