اولین جلسه هماهنگی برگزاری روز علم ایران و آلمان

اولین جلسه هماهنگی برگزاری روز علم ایران و آلمان صبح روز چهارشنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۶ در محل حوزه مدیریت روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. در این نشست که با حضور آقای دکتر سید کمیل طیبی، مدیر روابط بین الملل دانشگاه اصفهان، و سرکار خانم شمس، نماینده مدیریت بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان و کارشناسان حوزه بین الملل تشکیل گردید پروپوزال تهیه شده توسط امور بین الملل دانشگاه جهت بحث و تبادل نظر به نامبردگان ارائه گردید و مقرر شد در اسرع وقت موارد پیشنهادی و نظرات خود را به این حوزه منعکس نمایند.  نمایندگان دو دانشگاه جهت همکاری در برگزاری هرچه بهتر این روز اعلام همکاری نموده و خواستار تشکیل کارگروهی تخصصی متشکل از کارشناسان حوزه های بین الملل و اعضای هیئت علمی علاقمند و مرتبط با موضوع شدند. همچنین با توجه به سفر هفته آینده آقای دکتر طیبی به کشور آلمان، ایشان موافقت نمودند مذاکراتی نیز در این خصوص داشته باشند.

در آخر توافقاتی نیز در خصوص تعاملات مشترک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با دانشگاه اصفهان در خصوص ارتباط با کشور کره جنوبی بعنوان  قطب مشترک دو دانشگاه انجام گردید.